V Slovenj Gradcu delitev točk


Sinoči so se v 5. krogu Liga NLB v Športni dvorani Slovenj Gradec med seboj pomerili domači #bojevnikizamestomiru in rokometaši RD Koper.

Oboji so proti pričakovanjem sezono začeli nekoliko slabše, zato smo z željo obeh ekip po novih točkah upravičeno lahko pričakovali napeto tekmo. Pričakovanja se se seveda uresničila, že kaj kmalu v začetku tekme je Slovenj Gradec po golu Yankovskega vodil s tremi zadetki (5' - 4:1), vendar so gostje do 12' uspeli uloviti priključek in po golu Poklarja izenačiti na 4:4. Sledil je zelo izenačen drugi del prvega polčasa z malo zadetki, oboji do glavnega odmora uspeli zadeli le pet krat. POL - 9:9.

Začetek drugega dela tekme je bil povsem na strani gostov. Ti so igrali bolj zbrano in v 46' igre vodili že s +4. Kljub zaostanku pa se  varovanci Ivana Vajdla vse do zadnjih izdihljajev niso predali, v zadnjih dveh minutah tekme jim je uspelo nadoknaditi 3 zadetke zaostanka in preprečiti zadnji napad za zmago gostov. Tekma se je teko končala z nepredvidenim izidom delitve točk pri rezultatu 24:24.

Slovenjgradčani so torej z dvema zmagama, in enim neodločenim izidom pri 5 točkah in trenutno zasedajo 7. mesto tekmovalne lestvice.

 

RK Slovenj Gradec 2011 : RD Koper - 24:24 (9:9)

 RK Slovenj Gradec 2011

   - Yankovskyy; Levc; Cvetko (5)

RD Koper

   - Poklar (7), Žagar; Breznikar (4)