V športne dvorane se je vrnil smeh #mladibojevniki

Po dolgem času so s skupnimi treningi pričele tudi naše mlajše selekcije, seveda vse še vedno poteka po navodilih in priporočilih NIJZ, a vseeno so #mladibojevniki neizmerno veseli, da se lahko spet družijo in uživajo s svojimi vrstniki in prijatelji.
Skoraj po štiri mesečni pavzi smo se končno vrnili na parket. Občutki so fantastični, sicer je vadba še vedno po navodilih NIJZ, ampak najpomembneje za vse nas, je da zopet skupaj treniramo, saj je to za otroke zelo pomemben proces pri razvoju.
Med premorom smo trenirali preko aplikacije zoom. Sam moram priznati, da so se fantje maksimalno potrudili pri izvedbi treningov in sem zelo ponosen na njih.
Sedaj si vsi skupaj želimo da mine epidemija, da lahko treninge nadaljujemo kot pred njo, ter nadaljujemo tudi proces ligaškega tekmovanja.
   - Martin Podstenšek

Miha Štaleker - Kapetan starejših dečkov A
Ob vrnitvi sem zelo vesel, saj smo po dolgem času v roke spet prijeli žoge in začutili igrišče. Cela ekipa se je tega zelo veselila, saj smo po dolgih štirih mesecih vse to že pošteno pogrešali. Sedaj nam najbolj manjkajo še tekme, ampak nam te žal še niso dovoljene. Upam, da bomo lahko brez kakšne večje prekinitve še naprej normalno trenirali.

Tjaž Štaleker - Kapetan starejših dečkov B
Občutki ob vračanju na treninge so odlični. Vsi skupaj smo komaj čakali, da se spet vrnemo na igrišče. Po dolgem času smo spet začutili žogo. Upamo, da bomo lahko še naprej trenirali brez težav, si pa zelo želimo tekem, saj so bili rezultati dobri, ko smo bili primorani prekiniti s sezono.
 
 

 
 
 

VM - Category