Celjski mladinci v Slovenj Gradcu od naših

1. DRŽAVNA LIGA (Mladinci) - 7. krog RK Celje Pivovarna Laško - RK Slovenj Gradec 2011 37:22 (19:13)
Mladinci so se po nekaj mesečnem korona - premoru vrnili na prvoligaški parket. Žal so na svoji 7. letošnji tekmi morali sedmič zapored priznati premoč nasprotniku. Kljub zdesetkani ekipi (manjkali so Lampret, Saleznik in Satler), so #mladibojevniki v prvem delu igre prikazali pravo borbenost in vseskozi držali minimalni stik z favoriziranimi domačini.
V drugem polčasu se je poznala dolga klop celjskih igralcev, ki so iz minute v minuto svojo prednost samo višali in prišli do zaslužene zmage.
Svoje misli je za belo - modre klubske medije po koncu tekme strnil mladi krožni napadalec Domen Oblak:
Domen Oblak: "Prvih 20 minut srečanja smo še nekako držali stik z nasprotnikom. Čez čas smo zaradi prekratke klopi enostavno popustili na kondicijski ravni. Mučili smo se v napadu, hkrati pa smo nasprotniku dovolili preveč lahkih zadetkov.

Znova je treba omeniti, da je jedro ekipe sestavljalo obilo mlajših igralcev, ki so se neglede na konkurenco maksimalno potrudili. Verjamemo, da bodo skozi treninge prišle tudi zmage.
 
Nastopili so: V vratih Petrič (6 obramb) in Smolnikar (3 obrambe), Krpač (5), Perše in Cokan (4), Majcen (3), Šuntner in Soršak (2), Pikl in Krajnc (1), Poberžnik, Štumberger, Oblak, Bandalo Magrič.
 

 
 
 

VM - Category