Stari znanec klub prevzel vodstvo rokometne šole

V naši in tudi želji staršev po konstantnem napredku delovanja naše rokometne šole, seveda vse v želji po stalnem napredku otrok, tako v športnem, kot osebnostnem smislu, smo izredno veseli, da se je potrebi kluba odzval naš nekdanji rokometaš, Miha Hendler.

Miha z današnjim dnem prevzema vlogo koordinatorja in organizacijskega vodje rokometne šole, hkrati pa bo ob njem Ivan Vajdl, še bolj kot doslej, na voljo vsem ostalim, mlajšim trenerjem za pomoč, strokovno usmerjanje in nasvete.

Zagotovo je Miha dobro poznan med vsemi ljubitelji rokometa, saj je bil pred leti odličen rokometaš, danes pa kot diplomirani ekonomist gradi uspešno poslovno kariero na Zavarovalnici Triglav. Zagotovo bo njegova vključitev dodana vrednost, tako za otroke, starše, kot trenerje.

Kot smo že večkrat zapisali : Ne zagotavljamo, da vam bomo pripravili svetovnega prvaka, obljubimo pa, da se bomo s kvalitetnim naborom trenerjev trudili, da vam bomo dober partner pri odraščanju in vzgoji, ter da jih bomo poleg učenja vodenja žoge ...  UČILI ZA ŽIVLJENJE!

Image may contain: 1 person

 

Image may contain: 1 person, standing and outdoor


 
 
 

VM - Category