Obvestilo za obiskovalce 2. kroga 1. NLB Lige

Cenjeni Navijači in stalni pripadniki SG Orli. Letošnja sezona bo, tudi za šport, specifična in zahtevna. Naši operativci so in še vlagajo veliko truda v to, da smo dobili pozitivno mnenje NIJZ za izvedbo dogodkov pred navijači, zato vas prosimo, da spoštujete navodila in red, ki bo za tekmo s RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO določen.

Veste, da je Slovenj Gradec ena najtradicionalnejših in najstarejših rokometnih sredin in skladno s temo želimo vzorno pripraviti naše dogodke.

 

Pripravili smo sistem predhodne registracija prisotnosti, ki ga najdete tukaj --> https://bit.ly/3bzZEe1

Vstop na tekmo bo dovoljen SAMO LASTNIKOM sezonskih vstopnic (to velja tudi za otroke) in organizirani skupini SG Orli, ki so opravili predhodno registracijo.

 


Prosimo, da upoštevate še vsa ostala priporočila NIJZ in organizatorja, še posebej pa bodite pozorni:

➡ Ob vstopu v dvorano je obvezna maska in razkuževanje rok

➡ Natančno upoštevajte smeri prihoda in odhoda

➡ Natančno upoštevajte varnostno razdaljo (vsaj 1.5m) ob prihodu in odhodu, ter pri izbiri sedeža. Bližje skupaj lahko sedijo samo člani istega gospodinjstva.

➡ Obiskovalci morajo biti brez znakov okužbe dihal (npr. nahod, kašljanje,...)


Naše osebje bo tudi pri izvedbi same tekme upoštevalo priporočila Rokometna zveza Slovenije / Handball Federation of Slovenia in NIJZ, tako da bodo tako gostujoči, kot domači tekmovalci zaščiteni po najvišjih možnih standardih in ni potrebe po tem, da bi kogarkoli bilo strah prihajati v manjše dvorane z velikim.

 

Vse to bo enkrat za nami, vse dotlej pa vas naprošamo, da vsi skupaj v varovanje zdravja vlagamo, kar se da, največ pozornosti in pazljivosti.

V klubu živimo za dan, ko bomo lahko zopet do zadnjega kotička napolnili športno dvorano in skupaj gradili enega največjih športno-družinskih dogodkov v regiji. Vse dotlej pa pazimo drug na drugega --> #vsizaenegaedenzavse.

 

 


#rkslovenjgradec2011 #večkot60let #prvaliga #65let #rbojevnikizamestomiru


 
 
 

VM - Category