Blaž Orter ob vrnitvi v matični klub

Pred časom smo razglasili tudi vročo novičko, da se nazaj v Slovenj Gradec dres vrača levo roki Blaž Orter! Blaž je skupaj s fanti konec predlanske sezone osvojil naslov prvakov 1. B lige, nato eno leto igral v Krškem in Hrastniku, sedaj pa se vrača nazaj v matični klub. Z njim smo se pogovarjali o povratku in pričakovanjih za novo sezono.

Kakšno je počutje ob povratku v Slovenj Gradec? Kako gledaš na bodoče igranje v 1. NLB Ligi?
Ob povratku v matični klub se počutim zelo dobro, vesel sem, da smo se z vodstvom uspeli dogovoriti za ponovno sodelovanje na domačem parketu. Slovenj Gradec je to sezono pokazal, da bo v prihodnji resen tekmec v zelo močni 1. ligi. Zavedam se, da tu ni prostora za polovičarje, treba bo resno poprijeti za delo in videli bomo kaj bo prinesel čas.

Česa se najbolj veseliš ob prihodu nazaj v svoj matični klub?
Najbolj se veselim seveda polne dvorane (če bo to le mogoče v teh težkih časih) ter zvestih navijačev, Orlov in ostalih ljubiteljev slovenjgraškega rokometa. Komaj že čakam začetek priprav, prvega treninga s svojo novo oz. staro ekipo, s katerimi se med seboj dobro poznamo in smo pravi prijatelji. Letos si želim predvsem dobrih treningov in napredovanja tako ekipe kot tudi vsakega posameznika.

Kakšna so pričakovanja ekipe za prihodnjo sezono, kako visoko vas vidiš na lestvici?
Pričakovanja za naslednjo sezono imam čisto realna. Mislim da, če bomo gradili iz treninga v trening, iz tekme v tekmo in z malce športne sreče, ter seveda brez poškodb, lahko posežemo tudi v zgornji del lestvice. Le kdo bi vedel, sam sem mnenja, da je ekipa prava in homogena.

Blaž želimo ti čim boljšo sezono v 1. Liga NLB in komaj že čakamo začetek!

#rkslovenjgradec2011 #večkot60let #65let #prvaliga #bojevnikizamestomiru

 

Image may contain: 1 person, playing a sport, shoes, basketball court and outdoor


 
 
 

VM - Category