Novi nasveti Zavarovalnice Triglav

Mesec Maj je že tu, z njim pa tudi prijazni nasveti naših prijateljev Zavarovalnica Triglav !

Delo ter učenje na daljavo sta v zadnjem času postala nova realnost. Na srečo imamo danes veliko možnosti za digitalno povezovanje s svetom, a pri uporabi tehnologije ne smemo pozabiti na možne nevarnosti. Preverite nasvete za pametno, predvsem pa varno uporabo spleta med epidemijo. ?
https://vsebovredu.triglav.si/…/varni-na-spletu-med-epidemi…?

Neprilagojena hitrost vožnje je razlog za vsako osmo prometno nesrečo v Sloveniji. Kaj pa so vzroki, da Slovenci vozimo hitreje, kot dovoljujejo cestnoprometni predpisi oziroma prometne situacije, v katerih smo se znašli? Preverite nekaj najpogostejših razlogov. 
https://vozimse.si/…/zakaj-z-avtomobilom-pogosto-prekoracim…?

Če imate otroke in ste v teh dneh primorani svoje delo opravljati od doma, potem ste se zagotovo že srečali z izzivi, ki ga prinaša vsakodnevno usklajevanje šole, službe, hišnih opravil in varstva otrok. Preberite nekaj nasvetov, kako se spoprijeti s karanteno z otroki, da bo vsem lažje. Našli boste tudi ideje in nasvete, ki jih je za vaše otroke pripravil Kuža Pazi.

https://vsebovredu.triglav.si/…/nasveti-za-karanteno-z-otro…?

Strah, ki se je razširil po vsem svetu zaradi sprememb, ki jih je povzročil novi koronavirus, vdira tudi v domove in v svojo pest pa lahko dobi tudi vas in vaše najbližje. Preberite kaj lahko storite, da ohranite ali zgradite svojo psihološko odpornost. 
https://vsebovredu.triglav.si/…/dusevno-zdravje-med-epidemi…?

Če čas karantene, ko smo vsi primorani ostati doma, izkoriščate za prenovo doma, potem je dobro, da poznate uporabne nasvete za lep, a tudi varen dom. Preverite kaj smo ugotovili med raziskovanjem nevarnih idej za notranje opremljanje doma in kakšne rešitve smo našli za zagotavljanje večje varnosti. 
https://vsebovredu.triglav.si/…/nevarne-ideje-za-notranje-o…?

Ker se bo počasi vrnilo vrvenje na pločnike in skupne površine, nas zanima, kako vi ocenjujete sobivanje med pešci, kolesarji, skiroisti in vsemi novimi oblikami mikromobilnosti? Ker je raziskav na to temo malo, smo pripravili anketo in vas vabimo k sodelovanju. 
https://vozimse.si/…/anketa-kolesarji-skiroisti-in-pesci-je…?

Prijetno branje vam želimo!

 

varni na spletu med epidemijo


 
 
 

VM - Category