17. KROG: MRK Krka - RK Slovenj Gradec 2011

1. A DRŽAVNA MOŠKA ROKOMETNA LIGA (Člani) - 17. KROG
MRK Krka - RK Slovenj Gradec 2011 34:28 / (17:12)

Sinoči so se v novomeški dvorani Marof med seboj pomerili rokometši Krke ter Slovenj Gradca. Slednje je smola doletela že v prvem napadu, ko sta se poškodovala kar dva ključna igralca ekipe Filip Banfro in Tilen Grobelnik. Domačini so s prvim golom tekme povedli šele v 3', s trdo obrambo in dobro realizacijo strelov v napadu so Korošcem povzročali mnogo preglavic in v 15' vodili že s tremi zadetki prednosti (8:5).
Do polčasa se je razlika med ekipama le še povečala in domači so se lahko veselili premora s kar veliko prednostjo petih golov. POL 17:12
Ker pa je rokomet vseeno igra, ki se igra 60' se bojevniki niso imeli namena predati tako zlahka. Žal pa gostje v obrambi niso uspeli ustaviti nasprotnikov in ekipa Krke se je za modro-bele znova izkazala kot izjemno neugoden tekmec. Domačini so do konca tekme svojo prednost le še višali (v 46' so vodili tudi že za 9 zadetkov), tako je po končnem zvoku sirene ostalo pri rezultatu 34:28.
Varovanci Sebastjana Soviča pa kljub porazu ne bodo vrgli puške v koruzo, v petek jih čaka že nova tekma proti Mariborčanom, ki se trenutno ob repu lestvice borijo za obstanek med elito.

MRK Krka
- Kete 10, Jakše 6, Irman; Kukman 5

RK Slovenj Gradec 2011
Cvetko 7, OšlakGlendza 4

 

No photo description available.


 
 
 

VM - Category